cultuur zorg delen

Een cultuur van zorg en delen.

De cultuur bij Aarova is er één van zorg en delen. Van kansen bieden en ontplooiing. Dat wordt heel zichtbaar voor de gasten in het restaurant Eat@12. Medewerkers met een afstand tot de arbeidsmarkt maken er de dienst uit in de zaal en in de keuken. Foodsharing in de praktijk en aan tafel. Bij AAROVA is het meer dan een trendy statement. Aan Claerhout Communicatiehuis werd gevraagd om dat verhaal te delen. Die unieke kwalitatieve aanpak en culinaire knowhow delen de medewerkers in een bijzonder kookboek: ‘Sharing is caring’.

Over bomen en bossen

Centraal in het Meetjesland is College ten Doorn de referentieschool met een breed aanbod studiekeuzes onder één dak. Dat is een voordeel, maar terzelfdertijd ook een nadeel. Hoe herken je de bomen in het bos? Hoe communiceer je het warme nestgevoel in een indrukwekkende boom. Hoe profileer je een kleinschalige aanpak in een grootschalig aanbod? Hoe vertel je over keuzestromen, doorstroom, dubbele finaliteit en finaliteit arbeidsmarkt?

waarom kookboek

Verhalen in woord en beeld. ‘Story telling’, dat zit bij Claerhout Communicatiehuis in de genen.

sterke beelden

Keukengeheimen en andere verhalen

Wist je dat chips niet aan de bomen groeien? En dat ze ook niet uit milieubelastende chipszakken komen? Samen ‘Patatten jassen’ is bij eat@12 geen ‘corvee’. Het is de eerste stap naar huisbereide chips. Ook dat lees je in dit kookboek. De keuken- en zaalmedewerkers zijn fier op hun kennis en die delen ze graag. Cedric, Jonas, Reno, Mike, Cindy, Marliza, Jan, Lien en ook de chefs, Stefanie en Nathalie delen hun warme ervaringen.

Er zit meer in een recept dan je denkt

Over elk recept werd samen met de chefs creatief nagedacht. De foodsharingrecepten zijn op basis van de gerechten die in het restaurant bereid worden. Met een kleine twist kunnen ze ook als tapa geserveerd worden. Maar goede kookboeken verdienen ook een plaatsje op de salontafel. Om te snuisteren, te bladeren, te eten met de ogen en misschien ook om zelf iets te proberen… zoals vitello tonato in de vaatwasser bereiden. Er zit dus meer in een recept dan je denkt. En als je het ons vraagt, dat is AAROVA ten voeten uit.

meer recept denkt

Een virtuele showroom die direct de bedrijfsprocessen aanstuurt

keukengeheimen

Keukengeheimen en andere verhalen

Wist je dat chips niet aan de bomen groeien? En dat ze ook niet uit milieubelastende chipszakken komen? Samen ‘Patatten jassen’ is bij eat@12 geen ‘corvee’. Het is de eerste stap naar huisbereide chips. Ook dat lees je in dit kookboek. De keuken- en zaalmedewerkers zijn fier op hun kennis en die delen ze graag. Cedric, Jonas, Reno, Mike, Cindy, Marliza, Jan, Lien en ook de chefs, Stefanie en Nathalie delen hun warme ervaringen.

Wat een ander over jou vertelt is zoveel sterker…

De relatie met de leveranciers van Eat@12 is een verhaal apart. Zoals dat van Brouwerij Roman. Hun bieren, waters en limonades worden geschonken in Eat@12 en bij degustaties verzorgt het team van Eat@12 de foodpairing. AAROVA-medewerkers stellen de geschenkpakketten samen en poetsen de gebouwen en kantoren. Ook koffiebrander Eveline Hoorens, Slagerij Blockeel, aardbeienkwekers De Cock en wijngoed Monteberg hebben een uniek verhaal te vertellen ik dit bijzondere kookboek.

zoveel sterker

Contacteer ons

Heeft uw merk of organisatie ook een uniek verhaal te vertellen? Claerhout Communicatiehuis helpt u het te verwoorden en te verbeelden. Smakelijk!

Contacteer ons

Share this post